Wij blijven doorgaan!

Tijdens de openingstijden van ons kringgebouw zullen steeds een paar mensen voor vragen e.d. aanwezig zijn, terwijl de rest thuis werkt. Wij gaan dus gewoon door.

Rabo ClubSupport loopt van 5 t/m 25 oktober. Leden van de Rabobank kunnen stemmen op hun favoriete club. Zoals u wel zult weten brengt iedere stem op ons geld voor ons op. Wij hopen dat u net als vorige jaren weer aan ons wilt denken. Door dat geld kunnen wij al jaren ons lidmaatschapsgeld gelijk houden en af en toe nog wat extra’s doen. Zo konden wij in het verleden de ene keer een printer en een andere keer een geluidsinstallatie of goede stoelen voor onze lezingen aanschaffen.

In deze corona tijd kunnen wij geen lezingen of een excursie houden. Wij proberen daar een alternatief voor te vinden door u een zo mooi mogelijk tijdschrift in kleur te bieden en nu niet drie maar vier keer dit jaar. In maart jongstleden verscheen zoals u weet een bijzonder dikke extra uitgave ‘Gendt 75 jaar bevrijd’. Exemplaren daarvan zijn nog gratis bij ons te krijgen. In november kunt u de laatste Ganita mare van dit jaar verwachten. Ook volgend jaar zal de Ganita mare als compensatie voor het uitvallen van de lezingen vier keer verschijnen en wij proberen op onze website ook wat extra’s te doen tot alles weer normaal is. Het voornaamste is echter: zorg dat u gezond en veilig blijft.